Sestra sa vo vzťahu správa veľmi nezdravo

28. mar 2024

Ahojte, sestra ma partnera približne rok. Má za sebou jeden veľmi ťažký rozchod a bola už podvedená. Vyzeralo to tak, že s novým partnerom je všetko v poriadku ale dneska ma vyhľadal. Prosí ma o pomoc, možno ja viem sestre lepšie dohovoriť. Sestra po tom vzťahu čo mala sa začala správať veľmi nezdravo, kamkoľvek ide, vadí jej to. S kýmkoľvek sa baví, vadí jej to. Podľa jeho slov to bral zo začiatku tak, že v poriadku musí jej dokázať, že jemu môže veriť a neublíži jej ale ani po roku sa to nezmenilo, pritom sestra uznáva, že on je úžasný chlap a dá sa mu dôverovať, predsa to nerobí. Ona má v hlave zafixované, že každý muž je chuj a každý chce len podviesť. Predtým než skúsim dohovoriť sestre, má to zmysel podľa vás? Dá sa toto nastavenie zmeniť? Jej partnerovi sa za 1 rok vzťahu to nepodarilo, pritom sa naozaj snaží. Sám povedal, že ju ľúbi ale už nevládze neustále podozrievanie, scény, obmedzenia..

pribinak
28. mar 2024

Psychológ by jej mohol pomôcť

chodec15
28. mar 2024

Sestra bude coskoro single, ked ho prestane bavit.

lonely66
28. mar 2024

áno, som za psychológa. možno aj ako pár keby šli. ak mu na nej záleží, nech to ešte skúsia touto cestou

januska12323
28. mar 2024

Sestra musí chcieť v prvom rade.

comika
28. mar 2024

Vsetko sa da riesit len musi to chciet dotycna osoba. A priznat si ze ma problem. Drzim palce

panipanka
28. mar 2024

no aj podla mna je jej vztah na najlepsej ceste k tomu, aby skoncil. taketo podozrievania ziadny chlap dlho nevydrzi a tolerovat to nebude. a vlastne aj keby sa na to pozriem z opacnej strany, ak by toto robil nejaky muz mne, velmi rychlo by sme skoncili. ak by to teda nepochopil ani po nejakom case a vysvetleniach, ze mi to prekaza.

sissy27
28. mar 2024

v prvom rade si sestra musí uvedomiť, že niečo robí zle. Načo ide do vzťahu, keď je podľa nej každý chlap chuj a chce len podvádzať? Tak nech zostane single, veď to nie je hanba, ale prečo potrebuje niekoho terorizovať?
Chápem, že chceš sestre pomôcť, ale v prvom rade si musí chcieť pomôcť ona sama. Inak ako cielenou terapiou (psychológ) to nepôjde, ale ak ona chybu v sebe nevidí, tak to nepôjde... Sestre to treba povedať na rovinu, ideálne nech jej to povie partner. Bez nejakých zbytočných omáčok a emócií, postaviť ju pred hotovú vec. Ty sa môžeš postaviť na jeho stranu, ale je možné, že budeš v jej očiach zradkyňa, ktorá chráni "chuja"...
Držím palce aj sestre, nech sa pre vlastné dobro dá do poriadku a aj jej partnerovi, nech nájde tú správnu... či už to bude tvoja sestra, alebo iná...

deti95060810
28. mar 2024

sestra sa podľa všetkého nespamätala z predch. vzťahu.
s novým vzťahom mala ešte počkať.

monismie
28. mar 2024

taktiez si myslim, ze by jej len prospelo, keby bola este nejaky ten cas sama, tento vztah asi trosicku uponahlala.

la_dolce_vita
28. mar 2024

Toto by nikto dlho nevydrzal ani netoleroval. O chvilu naozaj ostane sama a bude nadavat na dalsieho chlapa, pritom sama bude na vine. Treba jej toto jasne vysvetlit. Inak nech je radsej sama, ziarlivost je choroba a nici vztah. To nebude len jednou neg.skusenostou, toto bude v nej.

0silvia0
28. mar 2024

Ved nemusi mat kazdy partnera. Ked chlapom neveri, moze byt single. Naco so svojimi komplexami obtazovat chudaka nevinneho chlapa?

gribka1
28. mar 2024

Môžeš skúsiť rozhovor, že si si všimla jej správanie, či sa nebojí, že o neho príde. Možno si to ani neuvedomuje.

mimikarol
28. mar 2024

Ja by som jej tiež odporučila psychológa. Nevera milujúceho partnera dokáže spraviť neskutočné svinstvo na psychike podvedeneho človeka 😔

domkakvet
29. mar 2024

Skus tvojej sestre dohovorit s tym, ze kontrolovanie aj tak nepomoze, skor vedie k rozchodu a hlavne, ze nie kazdy chlap je chuj, bud sa sklame alebo nie.

kxenia
6. apr 2024

Dobrý deň chcela by som sa poradiť zároveň spýtať či mal niekto stakym niečo skúsenosti 🙈... Mám sestru vychádzali sme si veľmi dobre, ona je vydatá má dve ale nie pri sebe má ich u byvalich Otcov.... Ja som si našla priateľa a odsťahovala som sa bývať preč poslednom čase my robí zo života peklo , začala my vypisovať ohľadne môjho priateľa s ktorým žijem a neustále my narúša môj súkromný život píše úplne od veci a samé vymyslí ... Nechápem prečo toto začala robiť ? Závisť? .. lebo ona taký vzťah nemala nikdy ako ja pekný ... Keď už nevedela čo tak začala kontaktovať môjho priateľa že som bola s bývalim čo nieje pravda chvíľku týchto a zas opačne.... nechápem oco jej ide .... Budem vďačná za každú odpoveď