Ako sa zbaviť tuku na bruchu?

juliasb
2. jan 2023

Ahojte baby, som zúfalá, neviem sa zbaviť tuku na bruchu, nech robím čokoľvek. Nikdy som nebola tučná, ale spodné brucho som mala. Tak som schudla na 52kg, ale vyzerám vychudnutá, nemám žiadny zadok ani prsia ale brucho trocha hej. Tak som začala zasa trocha priberať, ale zasa priberám len do brucha.
Cvičím aj cviky na brucho, nejem sladkosti. Moja mama je tiež chuda a ma brucho. Prosím nehovorte, že to mám v génoch a neurobím nič. Niečo musí fungovať

kvetinka75
2. jan 2023

@juliasb tiež mám s tým problém. Treba nejako zosúladiť stravu a cviky.

erikamamo
2. jan 2023

dobra a pestra strava je zaklad. vobec nevadi, ze nejes sladkosti, to ani tak nezavazi ako ked jes nezdrave veci. vyprazane by bolo fajn uplne obmedzit.

nicol_10
2. jan 2023

@juliasb a chudla si ako? Iba stravou alebo si aj cvicila? Ak si cvicila,tak akou formou? Iba nejake kardio(beh,bicykel...)? Alebo aj posilnovacie cviky?

sasitimi17
2. jan 2023

treba nájsť špeciálne cviky na spodné bruško, verím ti toto ide snáď najťažšie zo všetkého

vandicka7
2. jan 2023

Brucho sa zevraj robi v kuchyni, dobre su cviky na core a teda mne niektore potraviny sposobuju problemy, ze mam vacsie podbrusko.

kotvickaa
3. jan 2023
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

cviky na spodne brucho, ale hlavne treba mat pestru, zdravu a vyvazenu stravu dlhodobo a aj brucho nebude take vyrazne

sapetka
15. apr 2023

Brucho sa robi v kuchyni. Mozes cvicit ale ak budes jest vela tucnych jedal neschudnes. Ak si zacala so zdravym stravovanim zapoj cviky na brucho trpezlivost a vysledky sa dostavia