S manželom som mala sex 5x za 8 rokov. Našla som si milenca

stevi8
5. máj 2024

Idem si ku vám po radu. Už som to tu rozoberála pred niekoľkými rokmi a pýtala sa vás čo by ste robili vy.

V skratke. S manželom sme spolu 9rokov a sex sme mali spolu normálny aktívny iba 3mesiace na začiatku. Od vtedy sa to zhoršovala až tak že 1x za 3roky. Prosila som ho, snažila som sa a nic nebolo( unavených, nechuť, stres, deti,…..na toto boli stále výhovorky ) nic sa nezmenilo až teraz keď som si niekoho nasla.

S mužom sme sa pohádali a mne už pretiekol pohár trpezlivosti. Išla som na zoznamku, doslova som si mohla vyberať krásnych mužov ktorý prejavili záujem. Ozvali sa mi strašne veľa rôznych mužov a rozhodla som sa iba pre jedného s ktorým som sa stetla. Mali sme spolu aj sex po pár dňoch . Neskutočne sa obaja priťahujeme a aj on sa do mna šialene zamilovala asi aj ja do neho. Je neskutočný v posteli to som ešte nezažila. Po dvoch týždňoch s milencom som to oznámila mojmu mužovi že niekoho mám a že už nechcem s ním byt. Píšem to všetko v skratke nebudem rozpisovať úplne detaily.

Manžel má začas prosím že sa zmení, všetko že bude. Áno hneď na druhý deň sme sa milovali 2x , na 3 deň taktiež. Len ja pri tom sexe necítim tu vaše takú ako pri milencovi. Áno vie , je to niečo nove a iné. Ale s mužom sme spolu nespala vôbec.
Mame 2deti, firmy, nehnuteľnosti,…… on poukazuje stále na to a nech to nezahodime že on sa zmení. Toto mi ale veľa krát sľuboval že sa zmeni a nikdy to tak nebolo. Je pravda že takáto situácia ešte nikdy nebola ako je teraz. Aj mi plakal že ako chlap zlyhal a že ho to strašne mrzí, ze chápe že k nemu nic necítim ale že na tom sa dá pracovať. Že spraví všetko aby som neodišla……

Ja k mužovi necítim nic iba ľútosť, áno, mám ho rada ale vôbec ho nemilujem. Úplný chlad je vo mne. Samozrejme že mám strach sa ku nemu vrátiť lebo sa bojím že zase sa sklamem. A ani nechcem už.
Strašne má to ťahá k milencovi. Ale aj z toho mám strach lebo ho vôbec nepoznám, iba 3tyzdne. Ale konečne si má niekto všíma aj inak. Ale veľmi má to láka a strašne to chcem vyskúšať.

Prosím skúste sa do toho vžiť. Čo by ste vy urobili ?
Ja som viac naklonená ísť k milencovi.

doriiis
5. máj 2024

Chápem to.ALE.Najprv si sa mala rozviesť a potom hľadať milenca.Teraz,keď sa rozvedies budeš pred súdom ty ta horšia,čo si počas manželstva našla milenca.

babovka2321
5. máj 2024

Preco lezies do druheho vztahu, ked si prvy neukoncila? Vobec nemusis ist za milencom, ale od muza by som odisla. Uz davno. A nie striedat s jednym do postele, s druhym do postele. Je to take trochu ubohe, odist od muza az ked budem mat druheho... Nemilujes ho, tak naco nad nim vobec uvazujes? Len pre pripad, ze novy nevyjde?

deti95060810
5. máj 2024

ostala pri manželovi a užívala si zatiaľ s milencom...
milenca vôbec nepoznáš , a s manželom nevieš dokedy bude trvať sex...
takže zatiaľ takto.

personality
5. máj 2024

Určite choď za dobrodružstvom, radšej zažiť ako nezazit 😃 Na čo budeš v starobe spomínať? Na manžela? Pochybujem, že sa manžel zmení a ak aj áno, sama píšeš, že už k nemu nič necítis, tak hádam nebudeš mať sex s ním, keď Ťa to neteší už.

mamina7070
5. máj 2024

neustupuj podaj navrh na rozvod a uvidis ako sa to vyvrbi s milencom ale s muzom nema zmysle ostavat

viestta
5. máj 2024

Najprv si uprac v hlave, potom vyries manzelstvo, nauc sa zit sama a az potom hladaj vztah alebo priatela s vyhodami.

personality
5. máj 2024

Nerozumiem preco Ti radia sa najskôr rozviesť, ste manželia len na papieri, a na ten kašľať. Roky je to medzi vami mŕtve, takže nedá sa povedať, že ideš zo vzťahu do vzťahu, veď to snáď ani nebol vzťah a tento snáď ešte ani nie je 😃 A sex si nemala roky, takže za mňa ok, hádam nebudeš čakať ďalšie 3 roky, kým sa akože pro forma rozvediete.

h2
5. máj 2024

@stevi8 S manželom si nemala sex, tak si si našla milenca, zaľúbila si sa, manžela nemiluješ, nechceš s ním byť... Tak na kerú onú si s ním mala sex?!

ariannazara
5. máj 2024

Nechápem načo si to vesala hneď na nos mužovi, užívala si s milencom a čau..

reanda
5. máj 2024

preco si sa nerozviedla uz davno?

svetlonos
5. máj 2024

@stevi8
tak to ešte ozaj náhoda, že máte vobec deti...
Chlap je bud impotent alebo kohosi mal. to aby som na dvoch rukach zratala kolko krat sme spolu za 8 rokov spali???
Mame dve deti a kolkokrat musíme teda špekulovať, to áno. Ale keď sa chce, dá sa nájsť čas i príležitosť. Dobre extrémy sú pri detských chorobách, no pri takejto abstinenčné mi je naco muz?? Ved to aby takmer vôbec nemal chuť?
Ôk, pokial ma niekto zdravotný problém a ráta sa s tým, je to iné.
No ja by som mu to s milencom na nos ani nevedela. Nesla by som k milencovi, kludne si uži ale ver - vo vyrobenej situacii ma blbou hladkou aj manžel po 7 rokoch nemilo prekvapil. Ôk, vydiskutovane. Tým však chcem po edat, ze viac ako dobrý sex necakaj. Nemyslim, ze keď budete s milencom riešiť spolocne byvanie, financie a TVOJE deti male- ze bude taky zeravy do vzťahu.
On vie, ze chceš zit s nim?

vyrovnanaosoba
5. máj 2024

A ja ti tiež rozumiem a tiež by som sa nehrnula do rozvodu, ale ani ne odchádzala od milenca, len by som si dala pozor aby som nrotehotnela ani s jednym. Manžel zase bude asi vyžadovať aj sex, a milenec podla mňa ani nebude chcieť vzťah keď si "dovolil" robiť službu tvojmu manželovi. Veľmi dobre si to premysli.

liz_lemon
5. máj 2024

to je zaujimave, vacsinou sa zeny stazuju, ze na zoznamkach stretnu cudakov, uchylakov, a ty si si mohla vyberat z mnozstva krasavcov, a este si si aj vybrala skveleho milenca, mas ty nejake stastie 😂

gribka1
5. máj 2024

Niečo tu s pánkom manželíčkom nehraje. Sex nepotreboval a teraz sa dokázal takto nabudiť...

reanda
5. máj 2024

@liz_lemon vsak ze je krasavec a dobry milenec, este nezarucuje, ze nie je cudak a uchylak 😀

ma77
5. máj 2024

Len aby si neplakala myslim že ten tvoj milenec ta ma iba na sex ,ved ho ani nepoznaš je slobodny rozvedeny vdovec? len aby sa na teba nevykašlal ked pride realita teraz je to aj z jeho aj z tvojej strany ošial s manželom maš deti firmu zazemie ja by som dala manželovi druhu šancu možno teraz ked si uvedomuje že ta straca sa zmeni je vela takych pripadov a ked sa nezmeni potom rozmyšlat čo dalej a nie hned skakat do inej postele

sevrin
5. máj 2024

@gribka1 čo by nehralo? Je kopa mužov čo potrebuje nakopnúť aj takýmto spôsobom. Tuto to zafungovalo, len mladá pani to zobrala zhurta. Kľudne mohla len rozohrať nejakú hru, ktorú by hrala len pred ním a on nech si myslí čo chce.

zltalienka
5. máj 2024

@stevi8 po 3 týždňoch ideš k milencovi, ktorý je do Teba šialene zamilovaný?
Naivnejšiu ženskú ako si Ty bude ťažké nájsť...

gribka1
5. máj 2024

@sevrin Aha, takže doteraz to nepotreboval, ale už je nakopnutý, tak už bude sexovať podľa jej ľubovôle.

sevrin
5. máj 2024

@gribka1 hej, zrejme si bol celé roky istý, že ju nemôže stratiť, tak načo sa snažiť.

reanda
5. máj 2024

@sevrin takze chlapi spia so zenami len preto, aby ich nestratili, inak to vobec nepotrebuju.. to mi je ale novinka 😀 😀

gribka1
5. máj 2024

@sevrin A jeho potreba? To, či ho vlastná žena vôbec vzrušuje? Či to tak funguje, že sex na povel? Čisto fyzicky? Smutné.

sevrin
5. máj 2024

@reanda alebo má aj on celé roky milenky? Možno aj tvoj starý ťa podvádza a nemusíš o tom tušiť. Čo ty vieš.

liz_lemon
5. máj 2024

@reanda no, to je tiez pravda 😂

reanda
5. máj 2024

@sevrin takze super, on ma cele roky milenky a ona ma s nim zostat, lebo teraz, ked ma milenca uz aj ona, tak sa nakopol a obtrie sa uz aj o nu.. niekto fakt nema vysoke naroky na vztah

sevrin
5. máj 2024

@reanda no kľudne ďalej ešte konšpiruj, možno sa autorke rozsvieti.

minenkak
5. máj 2024

@stevi8 trtkaj do zblaznenia a keď ťa to aspoň trochu prejde,za pár mesiacov ,vyries si všetko poriadne s chladnou hlavou

fido69
5. máj 2024

@stevi8 Normálne svätica, že si to toľko vydržala. Po ôsmych rokoch celibátu to musel byť výbuch vášní. Len nerozumiem načo si to hovorila manželovi. Alebo ťa milenec pri tretej súloži požiadal o ruku? 🤔

simona20201309
5. máj 2024

@stevi8 nemala si sa priznavat že máš milenca. Načo to bolo dobre? Nevidím zmysel teraz rozmýšľať nad tým, či ostat alebo nie. Dala si za tým poslednú bodku. Ak by si sa naaahodou rozhodla ostat, bude to oveľa ťažšie začať odznova, výčitky budu pri každej hádke a myslím ze do smrti ti to bude muž vyčítať.
Ak si nešťastná a chceš zacat nový život, nie je potrebné do toho ťahať milenca a hrať sa na hrdinku tak, že sa priznas. (Možno aj tvoj muž mal milenky, ale ty z toho vyjdes ako najväčšia...... A ty budeš pred celou rodinou ta zla, ktorá rozbila rodinu)
Odporúčam najprv odísť a ak ani po mesiaci dvoch si nebudete chýbať a deti to budú zvládať tak potom dat žiadosť o rozvod.

bubinkaaa
5. máj 2024

Doteraz nemal o teba manžel záujem....a zrazu nemá problém s tebou sexovat aj 2x za deň,keď už máš milenca???