Veríte svojej intuícii?

6. máj 2023

Veríte svojej intuícii alebo skôr pocitu, že všetko bude dobré.

doriiis
6. máj 2023

Verím svojej intuícii úplne vo všetkom....málokedy ma sklamala

bloger
6. máj 2023

U mňa skôr pocitu, že všetko bude dobré.

muchotrafka298
6. máj 2023

Snazim sa viac zapajat intuiciu, v minulosti som ju nepocuvala a tak som aj v niektorych veciach dopadla. Hovori sa niekedy, ze intuicia je nas najstarsi zmysel a pouzivame ho malo.

melanta
6. máj 2023

Verím svojej intuícii. A keď chcem, aby niečo dopadlo dobre, tak na tom pracujem, nespolieham sa na to, že "bude to dobré".

maxalla
6. máj 2023

Verim svojmu rozumu.
Az potom intuicii.

Viera v to, ze vsetko bude dobre, mi nikdy nesla 🙂

tibor79
6. máj 2023

Ja zásadne intuícií už. Keď som sa riadila rozumom a tým,čo by urobili iní v mojej situácii,vždy to dopadlo zle.

domkakvet
6. máj 2023

Vybrala by som si to druhe.

20erika07
6. máj 2023

Moja intuicia ma naopak vzdy upozorňuje na - toto nie, to dopadne zle ale ja som večný adrenalínový dobrodruh vo vsetkom, takze ju velakrat ignorujem a neraz sa mi to vypomstilo.

olimuc
6. máj 2023

Verim svojej intucii, intucia ta informuje a je na kazdom ako sa zariadi. Spolieham sa na svoju intuiciu ale obcas ti aj ta povie, ze nieco musi vypalit zle, aby to prinieslo Dobry vysledok neskor…

sszuzu8
6. máj 2023

Trpezlivosť + moja intuícia. Z času na čas vyzerám ako totálny mamvpicista a nič ma príliš nevzrusuje ale vždy sa dočkám. Len veeeeela trpezlivosti

mikadooo
6. máj 2023

Nie. Intuícia ma už x krát sklamala. Pocit, že všetko bude dobré - tiež nie. Skôr "bude ako bude, nie je to až tak zlé, kedysi bolo horšie...". V krízových situáciach si v hlave spravím plán "čo keď príde k najhoršiemu" a potom pokojnejšie správam. Keby prišlo k najhoršiemu, viem, čo robiť.

kristinapetronela
6. máj 2023

Áno .viem sa na svoju intuíciu spoľahnúť

marianarem
6. máj 2023

V principe verim. Ale uz sa mi parkrat stalo, ze prisla nejaka ozaj krizova situacia, ked intuicia uplne utichla. Vtedy som nedokazala absolutne nijako vycitit, ako to asi dopadne a ako sa to bude vyvijat. Proste kracanie v tme. Aj to ma ale niekedy svoj zmysel.