Nový partner po rozvode, kedy ho predstaviť synovi?

kvietocka33
28. okt 2019

Dievcata som 3roky rozvedena a cca rok mam noveho priatela. Priatel je tiez rozvedeny 2roky. Obaja byvame u rodicov a stretavame cez vikend ako nam to cas dovoli. Obaja pracujeme a ja mam este skolopovinneho syna tak ozaj ten cas je len cez vikend. Obaja sme si niecom presli aj ked kazdy prezival rozvod inak ... ja som bola ta ktora podala ziadost pretoze byvali manzel bol alkoholik a on si zase prezil sklamanie a podvadzanie zo strany manzelky teda ex-manzelky. Teraz je vo vztahu dost opatrny a tvrdi ze sa boji sklamania . Je nam spolu krasne len mi chyba viac neznosti a z jeho strrany otvorenost citov .tvrdi ze mu je krasne ked sme spolu ale nepovie mi ze ma lubi ... mozno je este ozaj skoro ... zatial ani neplanujeme spolu byvat ale napr planuje spolocnu dovolenku ... kedy ste vy vsetko riesili s novym partnerom po rozvode ... kedy zoznamit syna on ma tiez dve deti aj ked uz 18rocneho syna a dceru v pubertalnom veku ... kedy je cas oznamit im o novom parnerovi-partnerke pokracovat vobec vo vztahu ked mi neprejavuje city?

deti95060810
28. okt 2019

netlač na pílu...zatiaľ plánuj len tú dovolenku...časom uvidíš...

0silvia0
28. okt 2019

@kvietocka33 neprejavovanie citov sice moze byt opatrnost, ale aj nezalubenost... A to druhe by mi vadilo.

pribinak
28. okt 2019

Nie vsetci muži su schopni/ochotni rozoravat partnerke ako ju ľúbia a co pre nich znamená
Pre mna su dôležitejšie činy ako reci. To ze mi 10x za den povie zlatko, miláčik, .... je o nicom, ked mi s ničím nepomoze, sedi za PC, hra sa s mobilom, nevenuje sa dietatu

Chodte na dovcu a uvidis ake to bude medzi vami, ked strávite viac dni spolu, nielen vikend. Uvidis ci ta a vas vztah berie nejak vazne, alebo si len pekny program na vikend

moonlight1210
28. okt 2019

@kvietocka33 spolocna dovolenka je prva taka vec, ktora vie preverit vztah, ak dvaja spolu este neziju. Su zrazu 24 hod spolu, maju cas len na seba, ale kazdy je nejaka povaha a to sa prejavi. Rovnako aj ocakavania na toho druheho.
Moze to byt super a moze to byt aj slusny fail.
Daj tomu cas. Mozno na tej dovolenke zistis, ze tomu aj ty sama chce radsej este dat cas.

kakika007
28. okt 2019

Co sa týka prejavovania citov.. Nakoľko sa sklamal v ex, tak je dosť opatrný. Ty musíš cítiť z neho ci tam nejaké city su alebo nie. Nie každý chlap dokáže city prejavovať slovne. Ak spolu sexuálne žijete, tam to tiež musíš citit, či mu záleží na tom, aby si aj ty bola spokojná, uspokojena, alebo mu ide hlavne o svoje dobro.
A co sa týka zoznámenia, myslím, ze po roku je to uz vhodné, ale to musíte chcieť obaja a poznáte si svoje deti, takže asi viete predvídať ako budú reagovať.

kvietocka33
autor
28. okt 2019

@kakika007 no po sexualnej stranke je to pekne tam je nezny a berie ohlad na potreby partnera ...

janinah
28. okt 2019

@kvietocka33
1.stíhate cez tie víkendy aj inú ako sex. stránku?
2.šla by si na dovolenku s frajerom a nechala doma školáka?
tvoj pocit z neprejavovania citov by ťa mal varovať,že źrejme ide len o sex víkendy a takto to môže byť ešte ozaj dlho,že sa nikam neposuniete...no,uvidíš...

miadi
29. okt 2019

Ja som najprv suhlasila s nazormi netlač na pilu Ale to som mala pocit ze ste par mesiacov takto... ked som si uvedomila ze uz spolu rok travite vikendy a on ti este ani raz nevyznal lasku iba ti povie ze mu je krasne... tak to podla mna nikam nevedie. Lebo sa stretavate dost dlho aby toto uz vedel povedat. Obaja zijete u rodicov hoci jeho deti uz su prakticky dospele...asi mu len vyhovuje mat ta na sex na vikendy. Mna by taky vztah nebavil. Ja by som hladala nieco lepšie ak chces aby to rastlo do niecoho važnejšieho. Ak ti vyhovuje mat priatela na vikend na sex bez zavazkpu -Lebo on to že sa popalil v manželstve moze teraz hrat citoveho zbavelca čo ti nevie povedat milujem Ta cele roky..,a ked sa zalubi do inej tej to možno povie hnet po par mesiacoch. Ak chces partnera s ktorym budes žit a tvorit jednu rodinu tak stymto to moc ružovo nevidim.

karolinakr
29. okt 2019

Ja by som sa ho na rovinu spytala. Zeny robia take okolky ked sa o ich dusevne alebo telesne potreby tyka a roky rokuce su ochotne zit v takych vztahoch.Ja teda nie.Ked mi nieco vadi, poviem to hned.Ked sa najblizsie stretnete spytaj sa ho, ci ta vobec lubi alebo len ma ako kamaratku s vyhodami a uvidis, ako sa zatvari..🤣🤣

pininka1
29. okt 2019

Nie každý vie povedať na rovinu milujem ťa, ale vie to hovoriť gestami. Ak je k tebe pozorný a milý, je to určite viac akoby bol grobian a potom prišiel a vyznával ti lasku.

karolinakr
29. okt 2019

Vy z toho robite neviem aku tazku vec, ako faranie v bani alebo vystup na Himalaje.Preco z muzov robite uplne neschopnych uboziakov? Co je tazke povedat chybala si mi, si taka krasna, rad s tebou travimcas blabla. Ano skutky hovoria viac jak city, ale plakat nad tym, ze chlap nevie povedat mam ta rad.Asi ze je retardovany inak si to neviem vysvetlit.Su ludia kt.pre nas znamenaju rozne stupne lasky a v case zamilovanosti je normalne pocut od druheho co prenho znamenas.Nerozumiem co je na tom nemozne.A tozastavanie sachlapov, zesi maju dat radsej bez narkozy operovat slepe crevo ako sa vyjadritk laske

777januska777
29. okt 2019

Ja byť tebou stopnem sex a až potom uvidíš či ťa vážne má rád. Ale stopnúť sex nie na jeden víkend aspoň na pár mesiacov až rok. Chlap, ktorý ťa skutočne lubi to vydrží a taký čo ťa má na sex ťa nechá.

renatka1985
29. okt 2019

@777januska777 toto je ta najhlupejsia rada aku som kedy pocula, prepac...

natalindaaaaa
29. okt 2019

@renatka1985 suhlasim 😀

haanovajana
29. okt 2019

@kvietocka33 a cez vikendy co robievate?

777januska777
29. okt 2019

@renatka1985 tak potom nič. Tak sa strachujte a píšte na modrý koník a domyšlanie si na svojich partnerov, že čo ak ma nemá skutočne rád. A ak budete mať problém, že nebudete môcť mať sex, tak potom sa zas bojte, že či vám niekde nezahyba, lebo však on to potrebuje.

si_sa_6
29. okt 2019

@kvietocka33 podľa mňa je fakt opatrný, vieš nie každý hovorí lúbim ťa, niekto to prejavuje inak, len treba čítať medzi riadkami, dávaj si pozor, nie je ti zima, si v poriadku? ako sa máš? vieš čo tým myslím? Nerieš, užívaj si to 🙂

renatka1985
29. okt 2019

@777januska777 sex je prirodzena ludska potreba. aj muza aj zeny. vydierat partnera sexom este nikdy nicomu nepomohlo. jedine to zvysi napatie medzi nimi dvoma. to su take postupy, hodne 20 rocnych dievcatiek a nie dospelych zien a matiek. Ak si nie je ista jeho citmi, nech sa porozpravaju, nech mu povie, co ju trapi.
Ale prepac, taketo testovaco-vydieracie praktiky mi pridu uplne smiesne.

777januska777
29. okt 2019

@renatka1985 veď ale ja nevravím o vydieraní, ja vravím, že nemajú mať sex. Vydieranie je ak mu povie: kým mi nepovieš, že má ľúbiš nebude sex. Ja vravím, že úplne odrezať od sexu z dôvodu spoznávania sa aj na inej úrovni. Keď majú dvaja sex skoro, tak tá baba si nikdy nemôže byť istá svojim partnerom (mám veľa kamarátov mužov a väčšina má svoje partnerky len kvôli sexu, takže to mám z prvej ruky). Testovať si partnera nie je vôbec smiešne, veď ženy to robia vždy, väčšina si tu testuje partnera spoločným byvaním a ak ja poviem testovať si partnera aj tým, že vydržať bez sexu, tak to už je smiešne? Samozrejme, že sex je súčasťou života, ale nie je prvoradý. Asi som staromodna, ale podľa mňa sa majú dvaja najskôr spoznať až potom spolu spávať, ale ako pozerám asi patrím medzi menšinu.

karolinakr
29. okt 2019

Viem co Januska chce povedat. Musim suhlasit v tom, ze ak sa dvaja neprepoja dusevne ale hned idu do postele, moze tam ist z muzovej strany o sex.Staci ked saho spytas- chces sa za mna ozenit? A on zenu zablokuje na vsetkych sietach.To jet aky test, ktory nemoze zlyhat.Myslim, ze 90%muzov po tejto otazke zdrhne, ja poznam 3 zeny v mojom okoli, co sa vydali len preto,ze boli v tom aj edna mala sex az po svadbe.A muz si ju zobral i tak.

renatka1985
29. okt 2019

@777januska777 Janka, oni sa, podla toho co pise, stretavaju uz rok, a zrejme spolu aj ten rok uz maju sex. Podla mna je na brdzu a spoznavanie sa na inej urovni neskoro. Toto si treba naplanovat a dodrziavat od zaciatku, ak to tak ta zena chce. Po rocnom vztahu ocakavam diskusiu. Dokonca ani spolocne byvanie nema vyznam, ak sa ten muz jednoznacne nevyjadri, co k nej citi.

Spavat s muzom o ktorom neviem, ci ma miluje je zas druha vec.

h2
29. okt 2019

@777januska777 Ahoj, môžem intímnu otázočku? A Ty máš sex z akého dôvodu? Pre muža "za odmenu" sa premôžeš a obetuješ sa? Vieš, existujú aj ženy, ktoré si sex užívajú a odoprieť si ho na rok (!!!) by bol trest aj pre ne. A kvôli čomu vlastne? Dvom slovám: Ľúbim Ťa? Ja som v každom mojom vzťahu bola tá, ktorá to povedala mužovi ako prvá. Proste ak to tak cítim, tak to poviem. A zariadim sa podľa mužovej reakcie.

karolinakr
29. okt 2019

@h2 🤣🤣lenze zas na 2.stranu muzi hovoria lubim ta, aby sa pod tu perinu dostali takze zacarovany kruh

777januska777
29. okt 2019

@renatka1985 Spoznávajú sa rok a iba cez víkendy a vždy majú aj sex. Nwm nwm, ale mne to nepríde ako spoznávanie skôr dobrý sex pre muža, veď ten víkend s ňou nejako vydrží aspoň má sex. Chlapi pre sex urobia čokoľvek a aj rok sa budú tváriť, že s babou chodia (ja poznám niekoľkoročne vzťahy, kde dvaja chodia spolu aj 10 rokov, bývajú spolu a chlap tu babu neľúbi, jediné prečo s ňou je je pravidelný sex). Takže u mňa je to tak a vždy si za tým budem stáť, kým baba chlapovi nestopne sex na dlhší čas, nikdy svojho partnera nespozná aj keď väčšina báb si myslí, že aký je ten ich partner super.

h2
29. okt 2019

@karolinakr Ale ten autorkin to ani povedať nemusel. Ináč, ja by som nespala s chlapom, o ktorom nemám istotu, že ma miluje.

777januska777
29. okt 2019

@h2 Nie ja mám sex lebo sa mi to páči. Lenže kým sme s partnerom chodili na toto som si dala pozor. Nemala som s ním sex, kým sme sa úplne nepoznali a hlavne kým sme si neprešli prvými hádkami a podobne. A sex mávame pravidelne, niekoľko krát do týždňa. Lenže mala som 2 rizikové tehotenstvá, teda 2×9 mesiacov +šestonedelia bez sexu a čuduj sa svete, môj manžel bol ok. Nehľadal baby a ani nechodil kade tade (vždy z práce o 14 prišiel domov a bol so mnou). Nevravím, že mu to nechýbalo, ale vedel, že sex nie je až taký dôležitý. Môj manžel si ma nebral kvôli sexu, ale kvôli mne a ja verím tomu, že aj tá abstinencia predtým bola príprava na tieto problémy v živote. A viete čo je zaujímavé, manžel chce viac detí aj keď vie, že asi sa bude musieť znovu vzdať sexu.

h2
29. okt 2019

@777januska777 Veď aj ja som mala sex vždy až po niekoľkých mesiacoch a vždy až po "milujem Ťa". 😁 Ale oni sú spolu už rok a už spolu sexujú. A ona nie je na rizikovom, ani nič podobné. Takže to je dosť iná situácia.
Ale aby som niečo poradila aj autorke:
@kvietocka33 A Ty už si mu lásku vyznala? Veď mu to povedz Ty ako prvá, v nejakej vhodnej chvíli. A uvidíš, čo Ti povie.

tanalyn
29. okt 2019

Možno je to naňho skoro čo ty môžeš vedieť, veď ti sám povedal, že sa veľmi bojí sklamania zase takže možno nechce ísť proste do toho hrr, ale to čo písala h2 možno nie je zlý nápad, skús mu to ty povedať prvá a uvidíš ako zareaguje, možno je len proste nesmelí a nevie ako to vidíš ty

retatka
29. okt 2019

@777januska777 Myslíš si že ked s tebou nebude sexovat,nenájde si náhradu,?Cest výnimkám,no vačšina by si ju teda našla.Im nejde ani tak o lásku ako o potrebu.To že chodi z roboty domov,je super,no ten kto chce si bokovku ,nájde aj ked mu budeš čas stopovať.
No klobuk dole pred tým Tvojim,som rada že ešte vôbec takýto existuju..

usla35
29. okt 2019

@kvietocka33 ono sa to mozno nezda, ale muzi v tomto velmi bojuju a potom su ovela opatrnejsi nez my, je mozne ze sa velmi boji, ze sa to zopakuje co je normalne, kasli na to a uzivaj si ho 🙂