Súkromné centrum poradenstva a prevencie - Nové Zámky

olafi
1. mar 2024

Máte skúsenosti s diagnostikou autizmu v tomto centre?

kacena4
1. mar 2024

konkretne toto nepoznam ale cpp vacsinou nediagnostikuje autizmus cšpp myjava ano alebo klinicky psycholog

lemoncheesecake
2. mar 2024

@kacena4 nas tam veru diagnostikovali 🤔

olafi
autor
2. mar 2024

@lemoncheesecake ako prosím prebiehala diagnostika? A boli ste spokojní?

jaga18
3. mar 2024

@kacena4 tu robia aj diagnostiku, je to súkromne centrum, majú aj zs aj denný stacionár pre autistov.

lenko
3. mar 2024

@olafi áno, ak myslíte centrum Pod Kopcom. Ale potvrdiť dg potrebujú aj od pedopsychiatra. Dg sa u nás potvrdila, chodievali sme aj na intervencie, prístup fajn, len nestíhajú, dlhé čakacie doby.

tajanocka
3. mar 2024

@olafi Bola som v centre Pod kopcom so synom na diagnostike. Pozostávala z niekoľkých stretnutí, robili mu aj ADOS test, boli ho pozrieť v škole. Diagnóza aspergerov syndróm nebola potvrdená. Pred tým sme boli aj u Dr. Sutoovej ( psychiatrička).

olafi
autor
4. mar 2024

@lenko dlhé čakacie doby sú všade. My sme sa teraz objednávali (ale inde) a termín máme o 7 mesiacov. Tak ešte skúšame či by sme sa nedostali niekam skôr na diagnostiku. Koľko ste platili v centre Pod kopcom,ak sa smiem spýtať?

lenko
4. mar 2024

@olafi neplatili sme vôbec, platili sme iba za intervencie, chodila som tam s oboma synmi, no prišiel Covid, bolo ešte zopár sedení a potom už vôbec, že nestíhajú. Boli sme ešte na rediagnostiku minulý rok, po cca ôsmych rokoch a tiež sme neplatili nič. Dg je jasná, ale kvôli SŠ sme to potrebovali. Prístup fantastický, a myslím si, že dostaneš sa tam skôr ako za 7 mesiacov.