Kapsulový šatník - osobný stylista

jane24
12. máj 2024

Ahojte, vyuzili ste niekedy sluzby osobnej stylistky? Skusenosti? Recenzie? Tym na vlastnych strankach stylistov velmi neverim. Nejak si neviem nájsť svoj štýl, nie každá máme v sebe nejak vyvinutý cit pre vkus asi:( Potrebujem sa niekde posunúť. Dakujem

marcellka32
12. máj 2024

Nos to, v čom sa cítiš dobre, platí aj pre farby

alazala
12. máj 2024

@jane24 nájdi si recenzie na sociálnych sieťach. Určite odporúčam!

kathhii
13. máj 2024

Ideálne byť sama sebe stylistkou. Absolvovať kurzy, naštudovať si problematiku... Lebo nakup so stylistkou je super, ale keď sa ti veci zderu, priberieš, zmení sa sezóna, ako si poradis bez nej?

kathhii
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka700
13. máj 2024

@jane24 daj fotky čo nosíš oblečené, možno ti poradíme malú zmenu alebo zopár nápadov nad ktorými môžeš rozmýšľať.
Nemôžeš zmeniť aká si len sa trochu po kúsku posunúť ďalej. To platí aj v obliekaní. Radikálna zmena nefunguje lebo to nie si ty.
Neviem či na svk mame stylistu ako Christina cordula ( veľmi sa mi páčilo ako kedysi radila v reality šou nový štýl pre nový život) alebo ten sivovlasy pan z queer eye - vyberajú veci co sa hodia ľuďom ktorým radia nie to co sa páči im - toto dokáže len málo stylistov (väčšina prerába klientov na svoj obraz).
Dobrá rada (nie moja) je ak sa ti niečo čo normálne nenosís paci a chceš to vyskúšať kúpiť to najskôr v sekaci a až keď sa to "osvedčí" kúpiť to za plnú cenu v normálnom obchode.

marcellka32
14. máj 2024

Skús Marián Hornyak