Vysadenie HAK a meškajúca menštruácia

zuzanahdm
1. jún 2020

Ahojte, presne pred rokom som vysadila HAk po 4 rokoch. Zdalo sa, že po vysadení bolo všetko v poriadku, cyklus sa mi dal dohromady až na pár výkyvov. Ale za tento mesiac, teda máj som menštruáciu ešte nedostala. Najprv začala slabo a teda som si myslela, že sa spustí po pár dňoch, ale opak. Akoby sa to úplne zastavilo. Týždeň spinenie a teraz vôbec nič. Tehotná nie som, robila som si test a som si istá, že vyšiel správne, pretože si dávame s priateľom naozaj pozor. Môže sa stať, že po roku od vysadenia, keď bolo všetko OK začnú takéto problémy?

zuzanahdm
autor
1. jún 2020

Ešte by som chcela dodať, že za posledný pol rok som pribrala vyše 6 kíl, predtým som niekoľko rokov bola na rovnakej váhe. Môže to byť aj vysadením HAK?

janinah
1. jún 2020

HAK je neprirodzený hormonáln yzásah do organizmu a každý sa s tým vysporiadava po svojom,teda možné je všetko.Skús sa opýtať v sk. Zdravotníci,máme tam gynekologičku.

straka17
1. jún 2020

Daj sa pozrieť gynekológovi, HAK ti mohla spôsobiť cystu

zuzanahdm
autor
2. jún 2020

@straka17 Mám to v pláne, ale žiaľ som 500 km od môjho gynekológa a kým mi neskončí skúškové, musím tu zostať. Preto som sa chcela iba informovať....