Predmenštruačný syndróm a pomenštruačný syndróm

2. feb 2022

Ahojte, dávajú sa lieky na takéto stavy? Pár dní po menzese som strašne nervózna aj z banálnych vecí na ktorých sa inokedy len zasmejem alebo si ich nevšímam, dávam si vtedy sedatif pc viackrát za deň ale nepomáha. Potom keď som pred menzesom tak mi je zo všetkého do plaču, aj z hovadín, ešte aj rozprávky ma rozplačú alebo reklamy :D

alienkami
2. feb 2022

A skúšala si bylinné preparáty typu Persen, Anxiolan?

jahodka11
2. feb 2022

Ja som ani netusila,ze na to nieco existuje… som myslela,ze to musime len pretrpieť…a teda hlavne okolie…skusim poziet tie prírodne najskor..

autor
2. feb 2022

@alienkami ešte nič, len ten sedatif pc, keďže veľmi zle znášam tú nervozitu hlavne

alienkami
2. feb 2022

Vyskúšaj. Je to celkom fajn. Anxiolan sa mi zdá byť trošku silnejší. Ale predpokladám, že je to individuálne.

autor
2. feb 2022

@alienkami ďakujem

akvi
2. feb 2022

vsetky taketo vykyvy sposobuju hormony, castym problemom je estrogenova dominancia. (bolesti prsnikov pred MS, podrazdenost, citlivost a pod..) Pomaha viac pohybu - minimalne hodina intenzivneho pohybu, alebo aspon 8000 krokov denne. Treba jest viac zeleniny, obzvlast dobre su take tie "smradlave" zeleniny, ktore obsahuju zluceniny síry, ako kapusta, kel, brokolica a pod.. (vsetko to sluzi na odburanie estrogenu..) To, ze si das tabletky, co zmiernuju dosledky, to moze byt "prva pomoc", ale pricina je uplne inde a riesit treba tu.. A samozrejme, vobec to nemusi byt to, co som ja napisala, ale byva to najcastejsi problem a spravynm rezimom aj lahko odstranitelny, alebo zmiernitelny.. Mam odskusane na sebe..

konvalinka41
2. feb 2022

Moja skús vynechať cukor z jedla. Teda žiadne sladké jedlá, sladkosti. Nahraď lyžičkou medu ak potrebuješ niečo sladké. Vyskúšaj pár mesiacov, uvidíš,zlepši sa to. Plus var si ženský čaj Herbex. Taktiež pomôže.

autor
2. feb 2022

@konvalinka41 ďakujem

lenocka100
2. feb 2022

Dobrý deň. Napíšte mi e-mail vám napíšem súkromné.