Práca z domu na plný úväzok

9. máj 2024

Ahojte hladam prácu na TPP vykonávanú z domu.
Je tu niekto kto sa venuje obchodovaniu a živí ho to ?
Pripadne poradiť prácu ktorú je možné z domu vykonávať.
Na veľa ponúk som reagoval ale to sú same MLM.
Ďakujem za tipy

thirstymonk
9. máj 2024

Grafik, programator, hand made tvorca, copywriter, spisovatel... Ale nic z toho neni ma TPP.

melanta
9. máj 2024

Obchodovaniu s čím? Ak si v niečom fakt odborník a je po tom dopyt, tak áno, určite ťa to uživí. Inak nepíšeš žiadne zručnosti, aby sme tu vedeli poradiť konkrétne. Preto odporúčam pozrieť si občas ponuky call centier (telefonický operátor), tam nepotrebuješ kvalifikáciu. Inak aby si dostala dobrú pozíciu full remote, potrebuješ niečo ponúknuť. Zväčša tieto pozície dostávajú fakt odborníci alebo ich dostávajú ľudia ako benefit v zamestnaní, kde pracujú už dlho. Tam kde teraz pracuješ, nevieš ísť na full remote?

rozculena
9. máj 2024

s čím chceš obchodovať??

viky173
9. máj 2024

Ja robim programatorku z domu, ale teda pracu som si na MK nehladala... Uprimne, nedavam Ti velke sance, ze nieco take najdes, ked hladas tu, to asi velmi nemas co ponuknut.

dadis
9. máj 2024

@viky173 Haha vtipne, ja som si nevsimla, ze by tu autorka pracu hladala, som myslela, ze programatori vedia pracovat s vyrokmi 😉
@autorka 100% homeoffice ponukaju callcentra - ci uz bank, poistovni, operatorov ale aj externe callcentra, ktore ponukaju svoje sluzby dalsim zakaznikom (velakrat to je aj prave tebou spominany predaj)

viky173
15. máj 2024

@dadis predsa to ako to bolo myslene pochopi aj teliatko ☺️

dadis
15. máj 2024

@viky173 Nemusis byt na seba taka prisna.