Ľúbim a chcem muža, ktorý sa ku mne občas škaredo správa bez rešpektu

1. sep 2023

Nebudem hovoriť čo presne robí, ale viem že toto v žiadnom prípadne nesmie robiť hovoriť muž žene. Najmä keď ju miluje. Ešte len spolu chodíme, ale proste chlap pokiaľ má rešpekt úctu
a lásku k žene nesmie si toto dovoliť urobiť /povedať. To je proste čierna čiara. Nesmie jej nadávať nazývať ju kadecom nesmie vrieskať nesmie sa zahnať na ňu, nesmie robiť zle veci hovoriť jej škaredé slová ktoré sa jej dotknú. Aj keď to potom ten chlap ľutuje, ale už je neskoro. Čo v prípade ak žena si to všetko uvedomuje ale stále ho miluje a chce. vie že to nie je dobré. Je to zle..odsúdené na zánik, ale snaží sa stále tá žena udržať to aj keď vie že je to už preč. Láska nieekdy nestačí však. Ako sa mohol z gentlemana štát agresívny grobian macho ? Nechápem a preto je ťažké rozlúčiť sa s ním. V posteli to klape. Je pekný mu vzdelaný rozum sa zastavuje. Nikdy som tak pekného chlapa nemala. Ale muž musí mať súcit empatiu k žene. Nielen lásku. Ale aj účtu rešpekt. Musí si ju vážiť a nie ju mať za handru. Čo ďalej s tým celým. Dohovor nepomáha

zuzinka888
1. sep 2023

Naozaj si pripravena a chces toto znasat cely zivot? Podla mna si zasluzis viac.

dzulli1980
1. sep 2023

Tak zrejme neľúbiš samú seba, nevážiš si samú seba, keď dovolíš, aby sa nejaký mega, giga krásny mačo správal k Tebe ako k handre, chudere, nule ... ani keby mal vtáka zo zlata by som ho nechcela ... fyzická stránka je len fyzická schránka, nič viac, nič menej ... dôležité je to vnútri ... a to má ten Tvoj "mačo" kus slabé, úbohé, prízemné, primitívne ... jednoducho Ťa má za fackovacieho panáka a "nafukovaciu Anču" ... len raz by mi partner vulgárne nadával, len raz by na mňa zodvihol ruku ... dovidenia.

gomak
1. sep 2023

Odíď od neho, čím skôr, tým lepšie....

vler
1. sep 2023

Co dalej? Nic, koniec -nebud hlupa. Ak s nim ostanes, budes trpiet

abbey1
1. sep 2023

Uzi si to! Len si nerobte deti.

janetinka27
1. sep 2023

Treba pomoc, je to nezdravy vztah, v skutocnosti sa nejedna o lasku na ani jednej a ani druhej strane.

majkamasar
1. sep 2023

Ked spolu len chodite hned koniec. A to ze je niekto pekny a vzdelany nerobi z neho hned idealneho partnera. Idealneho partnera robi ucta, laska a porozumenie.

ckocka
1. sep 2023

Nechápem čo nechápeš. Že ty ho miluješ a on teba nie? A čo je na tom tak ťažko pochopiteľné?

kornelies
1. sep 2023

👏👏👏👏👏 Prosim, porad, ako si ziskat srdce vzdelaneho krasavca, aby mi ho siroko-daleko zavideli. Chcem byt rohozkou, do ktorej si ON 😊😊😊 utrie zablatene topanky.

tanyag
1. sep 2023

Čo v takomto prípade? Nič, len napísať GRATULUJEM 😁

ivanakaka
1. sep 2023

rozchod mas okuliare ruzove ked pridu deti? masaker

mamutka
1. sep 2023

Predpokladám, že s tým nič nespravis, necháš sa povlacit, ako taká handra. Keď je taky krásny, bude ta ešte aj podvádzať, aj to znesies. Iba že by nebol…. Škoda, že sem nedáš fotku, možno by ti trochu otvorili ženy oči, že taky krásny nie je. Ze je múdry, nuž, podľa popisu sa múdro nespráva. Ty máš asi celkovo problém s posúdením reality. Aj by som ti napísala, tak si to aspoň uži v posteli. Ale píšeš, že to klape. Akože fakt? Znesieš všetko možné kvôli priemernému sexu? Keď je chlap taky ch.j, človek by čakal že je z neho mimo, lebo jej ide vyprasit mozog z hlavy, ale vám to klape. Ok. O par rokov nebude. Klapať to ma po 20tich rokoch. Všetko jedno, len nebuď tak blbá, aby si otehotnela. Nejde o teba. Urob si so životom čo len chceš, keď ta matka vychovala aby si bola niekomu onuca.. ale nenič život dieťaťu. Ak chceš dieťa, počkaj, kým budeš schopná nájsť si muža. Chlapa myslím, nie toto vyzdobené pekne 💩

simona20201309
1. sep 2023

Skus si dat do Google- manipulátor, psychopat, predátor.
Som si istá ze jedno z tohto bude na tvoju lásku sedieť.
Si obeť. Nevieš uvažovať triezvo a necháš sa dobrovoľne ničiť. Nevšímaj si tie ironické komentáre. Potrebuješ pomôcť. Možno bude stačiť uvedomiť si co sa vlastne deje a možno to bez psychológa nedáš.
Držím prsty a prajem veľa síl! Budeš ju potrebovať. Tvoj priateľ vie byť inak určite romantický a milujúci pan dokonalý...

svetlonos
1. sep 2023

Tento vzdelany pekny chlap pokojne moze mat nejaku psychicku poruchu. S tym ty nic neurobis.
Nevies ako dalej a dohovor nepomáha?

Mysli na vase este nesplodene deti - predstav si, ze by sa takto iso chivalvaj k nim a zaroven k tebe. Nebola by si schopna ich ochranit a oni by trpeli za to, ze ty od neho nevies odist.
Na to mysli ako by ich nicil! Bol otrasny agresivny ba babetko aj teba. Psychicky naruseneho nezmenis ani neopravis. Pokial chces trpiet ostan ale daj sa sterilizovat.
Nikdy s nebudes stastna s nim, fakt nie.

bluka2
1. sep 2023

@simona20201309 ešte narcizmus by som pridala

slovakboy
1. sep 2023

Páči sa ti jeho mužne maskulinné vyžarovanie. Vyzdvihuje to tvoju ženskosť a poddajnosť - sexuálne je to príťažlivé. Aj priemerný muž je sexi keď chytí svoju manželku majetnicky a hodí ju na posteľ v rámci hry a predohry. Smejú sa a je to zábava. Žene sa to páči jemu tiež. Naopak to asi nejde že? To je úplne normálne. Alebo mladý oprie mladú o schránky v paneláku a bozká ju ona sa nadšene podvoľuje. Mozno to je to, prečo ho miluješ a nie to, že je to chrapúň. To ťa nemilo prekvapilo a váhaš. Zamyslí sa nad svojimi hodnotami. Skutočne má pre teba sexuálna príťažlivosť taký veľký význam? Myslíš že by si nedokazala milovať a fyzicky by ťa nevzrušoval bežný ale mily chlap, ktorý by sa správal mužne v posteli a nežne v bežnom živote ? Srdcu nerozkážeš ja viem. Tak potom si aspoň vydobi úctu. On ťa potrebuje hoci sa tvári že nie. Kopačky od teba by ho mohli zmeniť. Ale musel by trpieť a veľmi. Rozid sa s ním kvôli jeho správaniu a buď v tom dôsledná hoci ho miluješ. Ak ťa miluje bude o teba bojovať a ty si budeš diktovať podmienky. Ak bude trpieť môže ho to zmeniť a vážiť si ťa neskôr. Ak je to ale už pevná povahová črta, tak nič nie je zaručené.

jonnie
1. sep 2023

..ja neviem, stále máš cca miliardu možnosti...a s takým správaním nájdeš hocikoho

sofia1979
1. sep 2023

Daj si odpoveď na tie otázky chceš taký život?

sofia1979
1. sep 2023

@slovakboy lepšie by som nenapísala bravo, presne s tebou súhlasím

sofia1979
1. sep 2023

@slovakboy alebo sa jej páči tak trpieť vedieť o tom sú také zúfalé co nemajú kontrolu

siska53
1. sep 2023

Co dalej? Rozchod! Ale asi zjavne na to nie si pripravena.

haley7897
1. sep 2023

Tvoje kľúčové slová ktoré si ideš naštudovať sú "narcissist" a predovšetkým "codependency". To druhé je pre teba. Lebo minca má dve strany a on nieje jediný kto má "problém". cesta von z takéhoto vzťahu je možná len ak sa ty k tomu reálne rozhodneš. On sa nikdy nezmení. Jedine ak k horšiemu. Treba začať od seba - prečo niekomu dovolím aby sa takto ku mne správal, respektíve prečo je ten človek pre mňa doslova ako droga.

ivangeline
2. sep 2023

Njn. Nezdravz vztah. Takych je. Hladaj dalej a hlavne hladaj seba.

miadi
2. sep 2023

To nie je laska tak sa nechova muz ktory miluje. A zena ktora sa mà rada by toto netolerovala. Vas vztah je chory. On je agresor a ty si obet - dobrovolne! Obaja mate problem nie len on nevie co je to ucta respekt ani ty. Ked mu toto dovolis. Vas len bavi ta drama raz si hore raz dole olutuje a chvilku je ok. A tak dookola. Nikdy nevies co bude ci bude normalny ci bude zly. A to ta rajcuje je to take psychicke SM. On je S a ty M Cize sa k sebe hodite ibaze takto sa zit neda . Nemala by si.

micusa2222
2. sep 2023

prepáč, ale fakt očakávaš, že ti ho budeme schvaľovať, grobiána a sedliaka, bez akejkoľvek úcty a slušnosti k tebe ?? ani keby bol posledný muž na zemeguli..

akbara77
2. sep 2023

Ďalšia masochistka

sense
2. sep 2023

Ako môžeš chcieť po niekom úctu a rešpekt, keď ju nemáš ani ty sama voči sebe.
Ste len "frajeri", co môžeš ľúbiť tak neskonale na niekom kto ti škaredo nadáva, alebo ma sklony k fyzickému násiliu.
A nie on sa nezmení. A keď nie kvôli sebe samej tak kvôli možným budúcim deťom, by si mala pozbierať zvyšky sebaúcty a dat si dolu ružové okuliare

hyta
2. sep 2023

Čo máš z pekného chlapa keď je to obyčajný chrapúň a manipulátor? Never, že sa zmení k lepšiemu. Ak bol milý na začiatku, hral pred tebou divadielko, aby ťa získal. Musíš sa pozbierať a zutekať, kým s ním nemáš dieťa. Časom by bol len horší.

aurora33
2. sep 2023

A ty si vážiš samú seba, keď si toto necháš? Máš k sebe nejaku úctu? Podla mňa nie, keď dovolíš aby sa k tebe nejaký muž takto správal.
Handru zo seba robíš len ty sama, nie on. On si dovolí len to čo mu ty dovolíš. Cite ja by som radila rozchod, nejaku terapiu a potom začať nový vzťah. Ale ak tebe stačí len zo že je muž krásny a správanie ma odporne, tak potom gratulujem k výberu a uzi si to.

avonladyba
2. sep 2023

Je To jasné, že toho gentlemana na začiatku iba hral. Aby si Ťa namotal. Keby Ti dal facku hneď na prvom stretku, už by asi nebolo druhé. Takto sa žaba pomaličky varí, najskôr si ju nalákal na to čo sa žabke páči a teraz už sa bude robiť stále viac a viac to čo sa páči jemu. Tebe občas hodí pomedzi to násilie - čo sa páči jemu, niečo gentlemanské, čo sa páči Tebe, aby si mala dôvod ostať a ako hlupaňa sa zamýšľala, čo si urobila zle. Hovorí sa tomu chodiť po vajecnych skrupinách.