7 trubiek - časť knihy Zjavenia

22. apr 2024

Ako vnímate túto časť knihy Zjavenia.? Dnes som sa o tom zhovarala a kamarátkou a nevie ako to vysvetliť deťom (väčším) lebo že keď naznačovala tak sa báli a nechceli počúvať. No a keď som povedala že ja to vnímam metaforisticky tak ma vysmial (v dobrom) tak ako by ste to vy vsvetlili niekomu.?

bloger
22. apr 2024

Podľa mňa číslo 7 predstavuje plnosť. Naplnenie.

martinmmartin
22. apr 2024

Biblia (a vsetky nabozenske knihy) maju jednu obrovsku vyhodu. Kazdy si tam presne vie vycitat co sa mu zrovna hodi do kramu. Povedz kamoske ze deti nesmu verit kazdej blbosti co im niekto strci pod nos

walentina7
22. apr 2024

Biblia je pisana obrazne. 7 pecati a 7 trub je symbol 7 čakier v luskom tele. Kazda čakra je uzavreta teda "zapečatená". Ked sa clovek stava duchovným a žije čisto a morálne, tá čakra sa čistí teda pečat sa otvára. Energia do tela " Boh" môže vstupit len ak je clovek preduchovnelý. Trubia na prichod Pána lebo sa clovek nalieva "boziou energiou". Na konci zjavenia sa pise o novej Zemi a 1000r kralovstve. Cloveku sa zmeni vedomie pri osvieteni. To neznamená ze nastane fyzicky Nová Zem. Ale meni sa pohlad cloveka na svet a staré jeho myslenie sa zmeni lebo duchovne povýši.. cize obrazne zruti sa mu starý svet nastane v nom (v tom cloveku) "apokalypsa". Nič strašné za tym zjavenim netreba hladat. Posledna čakra korunna "Sahasrara" sa otvori to je to slubovane 1000r kralovstvo. Lebo tá posledná najvyssia čakra má 1000 okvetnych listkov.