Neviem čo so mnou je - som smutná a nič ma nebaví.

7. feb 2020

Vôbec neviem čo sa so mnou deje. Som smutná, nič má nebaví a som doma medzi štyrmi stenami najradšej. Posledné dni mám také stavy, že myslím na smrť, myslím na všetko čo sa mi v živote stalo a plačem. Včera som si uvedomila, že nielen mne bolo ublížené, ale aj ja som mnohým ublížila, ľuďom ktorí ma mali radi, mala som také veľké výčitky a takú bolesť v duši, že som myslela, že mi pukne srdce. Plakala som ako dieťa. Život pre mňa stratil zmysel, neviem čo s tými pocitmi robiť, ako s tým žiť. Cítim, že som zlý človek a nič dobré si nezaslúžim.

amelia000
7. feb 2020

No co asi, objednaj sa k psychiatrovi napriklad.

darinkaninka
7. feb 2020

Ak si veriaca katolícka, tak na spoveď. Uľaví sa ti🙂

marca12
7. feb 2020

Kazdy ma v zivote zle zazitky a aj pocity,ze ublizil,ale po kazdom zlom obdobi vyjde slnko. Vaz si zivot,neutiekaj sa k myslienkam na smrt. Vyplac sa,polez si v posteli,ale potom vstan ako novy clovek a uzivaj si zivot. Zivot je krasny,pokial si zdrava. Nelutuj sa,bud vdacna,ze mas zdrave nohy,nemusis behat po doktoroch,bat sa o to,ci tu budes aj o par tyzdnov. Urcite mas v okoli rodinu,blizkych,ktorym na tebe zalezi. Ak si niekomu ublizila,je dobre,ze si to uvedomujes. Mozno je to este cerstve,hlavne si odpusti. Kazdy robime chyby

autor
7. feb 2020

@marca12 Nie je to čerstvé, nahromadilo sa to za roky. Stále opakujem tie isté chyby a môžem si za to sama, ale neviem to zmeniť.

vejuska23
7. feb 2020

Taketo zážitky nas učia byť silným a spoľahnúť sa na seba iba. Formuje to našu osobnost 🙂 raz budes vďačná za to, co sa dialo

meluela
7. feb 2020

asi depresia, smer lekar, idealne terapie, ak nestaci tak kombinacia liekov a terapii

baboadel
7. feb 2020

Každý v živote robí chyby, niektoré si človek uvedomí až neskôr, nie vždy každému vyhovieme a vedome či nevedome svojím konaním ubližujeme ale veľa ráz si ublížime aj sami sebe. To je život. Je už zbytočné rozmýšlať čo by bolo keby sme konali inač. Iba sa môžeme poučiť zo svojich chýb. Aj plačom sa človeku uľaví. A myslieť na smrť ? Prečo ? Dostala si dar života, to si treba vážiť. Lepšie ako všetky lieky je nájsť človeka ktorému sa môžeme so všetkým vyhovoriť,zdôveriť ktorý nás nebude súdiť a poučať iba si vypočuje. Určite niekoho takého nájdeš, treba len vstať a nesedieť doma medzi štyrmi stenami, takto sa môžeš utápať v svojich pocitoch celý život a nepomôžeš si. A pamataj,všetci robia chyby, nie si zlý človek, len teraz možno nešťastný.

marca12
7. feb 2020

Ake su to chyby?

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baboadel
7. feb 2020

Chyby vo vzťahohoch k svojim blízkym, deťom. rodičom. Zlé rozhodnutia. Tých chýb sa za celý život nájde mnoho.
@marca12 je dobré, že si svoje chyby uvedomuješ, práve to robí z Teba lepšieho človeka a práve ľudia čo ťa mali naozaj radi, Ti budú vedieť aj odpustiť.

deti95060810
7. feb 2020

smer psychiater...

baboadel
7. feb 2020

@marca12 pozri si diskusiu vo fore pár riadkov pod tvojou diskusiou MODLITBA ak by Ťa tam niečo zaujalo.

ivanizna
8. feb 2020

Nie si zlý človek, všetci robíme chyby, ubližujeme, je nám ublížené, tiež odpúšťame, je nám odpustené, a musíme sa naučiť ako odpustiť aj sám sebe. Taký je život a častokrát to každý berie zo svojej strany, každý ma svoje vlastné prežívanie. Myslím, že možno sa stali nejaké veci, ale vieš, ty nie si plodcom všetkých problémov, lebo sú tri druhy pravdy - moja, tvoja a tá skutočná 🙂 tak nebuď na seba prísna. Neutiekaj sa k myšlienkam na smrť, toto ti zaručene nepomôže a uvedom si, že vždy je tu niekto, komu by tvoj odchod zlomil srdce navždy. Radšej sa sústreď nie na utápanie v temných myšlienkach, ale na zotavenie tvojej bolesti a psychiky. Nie je hanba vyhľadať pomoc, napríklad aj psychiatra, ktorý ti môže pomôcť s nejakými tabletkami, ale najmä uvedom si, že nič neprejde zo dňa na deň a bude to pomalý, raz hore, raz dole, proces sebauvedomovania a postupného menenia myšlienok. Budeš na seba hrdá, uvidíš, daj si čas a odpusti si, a časom sa za tým obzrieš už o niečo silnejšia a odolnejšia. Ver v seba, lebo to zvládneš a prekonáš!

marikost
13. sep 2020

urcite sa objednaj k psychologovi, lebo sa zamotas este hlbsie v svojich myslienkach, ktore ta klamu.

styrizuby
14. jún 2021

Ty uz mas prejavy depresie, mala by si skutocne ist za psychiatrom, lebo ak si uz spadla do depresie, bez toho, aby si prestavila mysel a hladinu endorfinov v tele, sa budes sama tazko prestavovat na krajsie videnie sveta. Urcite sa objednaj, chodi skoro kazdy druhy clovek, netreba sa za to hanbit, mas chorobu duse a to lieci psycholog a psychiater. Ked budes uz zivot vidiet z lepsej perspektivy a objektivnejsie, bude dobre najst si kvalitneho psychologa a zacat terapie. Pomoze ti najst cestu do buducna, aby si nerobila stale rovnake chyby. Drzim palce.

lenka_da
30. jún 2021

Neviem ti síce poradiť iné, než psychiatra... ale chcem ti popriať, aby si v sebe našla lásku voči sebe, potom ju budeš vedieť rozdávať aj ostatným ❤ zrejme sa ti v živote ušlo menej lásky, než potrebuješ ❤