Obhajoba bakalárskej práce

6. jún 2023

Zdravim, o tyzden idem obhajovat bakalarsku pracu. Zhodu mam nizku, od skolitela aj oponenta hodnotenie A.
Avsak v komisii bude predsedom ucitel, ktory mal cele studium somnou evidentne problem pretoze ma neustale hodnotil velmi nizko (bez odovodnenia) v porovnani so spoluziakmi.
Chcem sa spytat, ci ma predseda komisie az take slovo ze moze zmenit cele hodnotenie?
Mam z toho sialeny stres.

kacena4
6. jún 2023

nedtresuj ak ti bude chciet uskodit da ti C max. takze prejdes. drzim palceky

bubbiik
6. jún 2023

Záleží aký vzťah majú medzi sebou daný vyučujúci a predseda komisie ak sú dobrý kamaráti tak mu chytí stranu a je tu možnosť, že to neobhájis, kamarátka mala zhodu 3% na diplomovke od školiteľa A od oponenta B a dali jej FX lebo v komisií sedel človek, ktorému nebola sympatická celých 5 rokov a bežné ju hodnotil E na 3 pokus na skúškach pritom ostatné predmety mala na A aj u nás na škole sa stáva, že človek má A aj od školiteľa aj od oponenta a síce je nabrifovany ako neviem čo tak aj napriek tomu dostane FX kvôli osobným problémom s niekým z komisie

ninusa221
6. jún 2023

Nezáleží aké máš známky z posudkov za obhajobu je samostatná známka. Hlavne si otázky z posudkov podlož zdrojmi. Prezentácia krátka. Inak predsednik je vždy asi najhorší do mňa išla po celú obhajobu a vlastne do všetkých. Strašne aj záleží či sa vieš hádať vyjadrovať a tak v tom strese.

ivangeline
6. jún 2023

Ano.Ale prejdes.

sajmonka_1216
6. jún 2023

ja si myslím, že ak máš dobré obidva hodnotenia, prácu si obhájiš a budeš vedieť reagovať, nie je možné aby ti dal nejakú zlú známku... ved tam nebude sám ale celá komisia, čiže myslím, že 4 ľudia... tak hádam tí 3 zvyšní uvidia, že to vieš a určite ti nedajú C napr.

sednaja
6. jún 2023

To, že si mala z bakalárky A a hoci aj celé štúdium, neznamená, že nemôžeš mať na štátniciach E-čka, prípadne, že Ťa nemôžu vyhodiť. Asi som Ťa nepodporila, len som tým chcela povedať, že štátnice nie sú výsledkom celého štúdia, ale žiaľ len toho ako sa vysporiadaš s otázkou, ktorú si vytiahla. Každopádne, ak si nemala problém so štúdiom a s bakalárkou, tak nie je dôvod neodštátnicovať. Na známky zo štátnic sa ťa vživote nikto nikdy pýtať nebude. Ukazuješ diplom (známky sú na inom dokumente). A inak, učitelia, ktorí sa snažia byť sekery, sú nakoniec na štátniciach najlepší 😉 Nemaj obavy.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz