Nafúknuté brucho a kŕče

misulienka150
8. feb 2018

Ahojte..posledny menzes som mala 17.12.2017..test vysiel dve ciarky,pridane foto...u dr som bola a nic nevidiet,aj som krvacala bola som 4 dni v nemocnici,hcg mam 537..o tyzden idem zas na krv..predvcerom ma pustili s nemocnice tesila,som sa ze mi je ok a od vcera mam nafuknute brucho hrozny pocit az trochu krce co by mi pomohlo nato prosim?? A co si myslite bude babo?

alobalka
8. feb 2018

Na sone vidieť niečo najskôr koncom 5.tt.
Hcg je číslo, podstatné pre tehotnost v maternici je, či rastie za dva dni cca dvojnásobne.
Inak pozitívny test a hcg (ktorý potvrdzuje teho), môžu znamenať aj mimomaternicove tehotenstvo (to väčšinou odhalia laparoskopicky).
Krvacanie môže byť pri nedostatku hormonov v tehu (väčšinou spinenie), pri potrate, pri mimoma (vtedy aj bolesti) alebo pri hematome (aj silné krvacanie, bez bolestí). Čo ti povedali doktori? A aké bolo to krvácanie?

sunny381
8. feb 2018

ale to by už podla mna muselo byť vidieť nie? ved pokiaľ si dostala naposledy v decembri tak to by si už bola 9 tyždni

kluska
8. feb 2018

nevies inac kedy mas ovualciu? ale podla vsetkeho by uz malo byt nieco vidno, ale zalezi aj kedy bola ovulacia

rozalianda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
reni1512
8. feb 2018

Uvidi sa podla hcg..ak stupa tak tehotna budes uz len vyckat ci uvidi aj gest.vak..

elmar
8. feb 2018

Ja som si to sledovala cez google....hladaj vyraz....v ktorom tyzdni som a tam mi presne ukazalo aj termin porodu(a presne mi to sedelo s tym co mi ukazal a hovoril gynekolog)a co sa deje s babatkom,ake je velke,ci uz mu bije srdiecko,co sa mu vyvija atd...u teba by uz malo na sone vidiet aj "fazulku".Ja som mala posledny menzes 25.10.a 7.12.mi doktor uz ukazal gest.vak a uz som sa vytesovala.pri normalnom tehotenstve kazdy den velmi rychlo stupa hcg....ale pri mimomaternicovom nie a nie je vidiet ani na sono.nechcem ta strasit.davaj si pozor,radsej chod este k svojmu gynekologovi a pytaj sa ho na to co ta trapi.

nosalinda
9. feb 2018

Ahoj, ja som mala posledný menzes 19.12., u gynekológa na ultrazvuku už som bábo - fazuľku videla..ma krásnych 12 mm, takže mi príde zvláštne, že tebe nebolo nič vidno.

lenqua_12325
20. feb 2018

Môj doktor sonom zistil že niesom tehotná aj keď som bola v 5 týždni. Niesom jediná..no z toho čo píšeš ozaj ide ísť o mimomaternicové no my ti moc nepomôžeme.. treba ešte zbehnúť za lekárom...poprípade za iným

lenqua_12325
20. feb 2018

Môže*

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre