Rozvod na 1. pojednávaní bez odporcu. Pordíte?

lenkadem
10. sep 2015

Baby tie co mate rozvod za sebou - otazka na vas:
24.9. mame pojednavanie rozvod+vyzivne, podla vsetkeho to vyzera tak, ze ON sa na to vykaslal a ani nepride....co bude nasledovat? pred pojednavanim mame dorucit na sud potvrdenie o prijme aby mohli stanovit vysku vyzivneho, ale on to tam neda..bude sa to kvoli tomu natahovat a predlzovat alebo ako? mozu nas rozviest a urcit vyzivne uz na 1.pojednavani bez jeho pritomnosti? dost mi zalezi na tom aby to bolo cim skor, mozem urobit nieco preto aby sa to nezdrzovalo???? muz zije v nemecku a nekomunikuje, telefon ma vyse mesiaca vypnuty, na fb nechodi resp.nereaguje...ani na deti nieto este na mna......

jaja018
10. sep 2015

Ak nepride na pohednavanie musi mat na to nejaky dovod a musi vopred predlizit ze nepride. (napriklad od lekara ze jeho zdravotny stav nie je vyhovujuci aby prisiel) ci to uz neplati????

pribinak
10. sep 2015

Zrejme bude vytýčený další termín pojednávania, s takýmto jeho postojim to určite nebude na 1x

maciatkolulu
10. sep 2015

Zial, s najvacsou pravdepodobnostou bude pojednávanie odrocene

martam11
10. sep 2015

Žiaľ, pojednávanie bude pravdepodobne isto odročené. Toto je skúsenosť aj mojej dcéry s jej "nezvestným partnerom". Nakoniec po 2 rokoch odročovania jej partnerovi súd určil opatrovníka. Jednalo sa o zverenie dieťaťa do starostlivosti a výživné. Nakoľko tam dotyčný nebol, tak bolo určené minimálne výživné.