Mamičky dvojičiek a súrodencov po roku, aký dvojkočík odporúčate?

2. máj 2024

Pekný deň, rada by som dostala konkrétne typy na dobrý športový dvojkočík 🙂
Poteší ma, keby to bola cenovo dostupná značka ;)
Viem, že je lepšie, keď ma takýto kočík skôr väčšie ako menšie kolieska, ..(určite nemám záujem o nafukovacie kolieska) a tiež by som bola rada, keby ma väčšiu šírku sedačky keďže by som chcela ho používať dlhšie do cca 3-4 rokov deti....a dlhšie striešky

Ďakujem!

really8
2. máj 2024

Mame thule ug 2 double. Sme spoko.

mamaaja82
2. máj 2024

Easy go domino a je skvely lahky

autor
2. máj 2024

Ďakujem....su to pekne kočíky ..ten prvý je cenovo menej dostupný ...no viem, že je super....a ten druhý je len do 2 rokov, keďže do váhy 15kg len ....ja by som chcela dlhšiu "životnosť"

meganka13
2. máj 2024

My sme mali Easy walker duo, za mňa topka outdoorový kočík, ktorý prejde všade a je ozaj priestranný. Má síce nafukovacie kolesa, ale práve vďaka nim je taký super. Nikdy sme nemali defekt a to sme s ním prešli riadne km po šialených terénoch. Využívali sme ho veľmi dlho

vyrovnanaosoba
2. máj 2024

My máme bugaboo, už ho predávam, ale syn keď mal tri roky sa tam zmestil v pohode, aj spal v ňom. No, má nafukovacie kolesá, predávajú aj s penovými asi, no ja som zase chcela nafukovacie.

katie253
2. máj 2024

My sme mali jogger city select, perfektný kočík.

really8
2. máj 2024

Pridaj sa na fb do skupiny thule bazar a kup z druhej ruky. Alebo pozri ine bazare. Daju sa kupit za pekne peniaze vo vybornom stave. Tie kociky su kvalitou vyborne.

vlucifuk
2. máj 2024

My sme mali Out and about ( straši model )...Bol ľahučký, spratný, ale teda asi užší, aby som sa s ním všade dostala...A bol skvelý ako do mesta, tak aj do terénu.Teda ale pozerám na tie ceny, teraz stojí raz toľko. Tiež by som už dnes išla do kočíka cez bazár.

jablkovastrudla
2. máj 2024

sestra mala baby jogger city sellect ako hore @katie253 a to bol tank. ten odniesol nakupov a sestra ho pouzivala dlho az do konca skolky, synovec mal 6,5 rokov a potom ho predali. inak ho kupili pouzity a predali skoro za taku istu cenu

skeblicka777
2. máj 2024

Valco snap duo

mamaaja82
2. máj 2024

V nasom sa vozi mala ma 3roky takze je na dlhsiu zivotnost

autor
2. máj 2024

@mamaaja82 dievčatka su zrejme drobnejšie a ľahšie...keďže aj výrobca hovorí o 15kg na sedacku a teda do 24mes dieťaťa

kacena4
2. máj 2024

znacku .ti neporadim, ale moja skusenost, vacsina kocikov bola na 15kg dieta. po pravde "nadrapovat" takzky kocik ktory unesie 30kg je dost. co sa tyka kolies lepsie su vacsie lahsie sa manipuluje s kocikom ja som bola spokojnejsia s 1 prednym kolesom lebo sa lahsie otacal kocik a sedadla za sebou napr. hauck ma suepr surodenecky kocik ktory nezaberie vela miesta a vojde bezproblemov aj do mensieho auta ci vytahu. sedlanky vedla seba som zrusila lebo som nevedela prechadzat cez mnohe dvere a tiez cez pokladnu v obchodoch. inak tieto kociky maju dost velku vydrz co sa tyka nosnosti, nosila som na nom aj 3 deti naraz a najstarsie malo 6r.