Prírodnejšia cesta liečby alergie

ruzinovcan89
27. apr 2024

Pred cca 8 rokmi som sa presťahoval do Bratislavy a rovno som si adoptoval psíkov. Nikdy som zdravotné problémy nemal tak netuším... Jar a jeseň bola pre mňa nočná mora... Svrbenie oči, kychanie a neustále kašeľ.... Pochyboval som ze to môže byť kvôli psom(už predtým som robil docasku)... Po zhoršení som išiel k lekárke a samozrejme žiadne testy ale dostal som Livsane kvapky, Orinox a Levocetirin... Pomáha to max na 4 hodiny... Samozrejme pomôže to aj na viac hodín keď prezleciem periny, operiem , vyvetram a povysavam... Psíkov sa určite kvôli tomu nezbavim len ma zaujíma ci je aj prírodnejsia cesta. Nechcem byť celý čas na liekoch a pol dna upratovať byť....

ruzinovcan89
autor
27. apr 2024

Šéfov i vedia o tomto a už mi je trápne že ma nechávajú doma na homme office, lebo kašlem na pracovisku

anjelicek26
27. apr 2024

Akože 8 rokov riesis alergie svojpomocne a si už v stave,kde ti to taha na astmu a šéf ta radšej nechá doma,lebo tak strasne vyzeráš, ze sa kolegovia sťažujú, že to kaslajuce kychajuce individiuum tam nechcu,správne? Takže nazad k obvodnemu,nenechat sa odbiť, smer alergolog a plucny, aj keď je tam dlhá cakacka,to je jedno.

babulkomale
28. apr 2024

@ruzinovcan89 ja ked idem prirodne nieco riesit, prve je zistit, co mi je. Takze testy, plucny, alergolog, spirometria atď. Potom mozes hladat alternativy, ked sa stabilizujes liekmi.