Pravidelný cyklus bez ovulácie - je to možné?

3. apr 2021

Čaute , mávam pravidelný 32 dňový cyklus , no asi nemám ovuláciu je to možné ? Ešte nikdy mi nevyšiel pozitívny test.
Vždy na 18ty deň je najtmavšia čiarka ale nikdy nie rovnaká ako testovacia 😩 máte skúsenosť?

littlebubble
3. apr 2021

Nemôžeš sa predsa riadiť len testom.

autor
3. apr 2021

@littlebubble nemám žiadne príznaky ovu , ani hlien ani bolesti pŕs ani bolesti vaječníkov nič , nič som nespozorovala posledných 6 mesiacov cca predtým som mávala hlien a po ovulácii vždy bolesti pŕs .

basska_b
3. apr 2021

Podľa mňa 18. deň je TVOJ DEŇ. Ja som mala podobný cyklus. Na základe teploty som zistila, že 17. deň je moj deň. Testy som nepoužívala a mam dve deti. Proste sme sa s mužom veľa snažili, aj každý deň. A hneď sa nám podarilo. Ani čakať sme nemuseli.

Inak v týchto dňoch som si testy prvýkrát v živote skúsila a tiež čiarka je tmavšia, ale nie úplne silná a mala som popri tom mega príznaky ovu. Ono podľa mňa závisí od toho, koľko vypijes vody, čo zjes, v ktorý cas dňa si to robís...

hederamonstera
3. apr 2021

Tak sa objednaj ku gynekologicke na folikulometriu a budes vediet

dominikac321
3. apr 2021

ano, je to mozne...

littlebubble
3. apr 2021

Tak hlien som určite mala, ale ja som nikdy ešte toto neriešila, že či ovu mám alebo nie.Iné príznaky som nikdy nemala.Ja len, že test nie je 100%.Dievčatá ti určite poradia iné metódy, ale áno je možné, že ovu nemáš.

zuzanaete
3. apr 2021

Ovu test ti len ukaze, ze sa telo pripravuje na ovulaciu a kedy by mala byt, ale nepotvrdi, ci prebehla alebo nie. Ovulaciu ti moze potvrdit jedine lekar alebo zistis na zaklade merania bazalnej teploty. A aj pravidelny cyklus moze byvat anovulacny.

zuzkacik4
3. apr 2021

Ja som si jeden mesiac skusala robit testy, schvalne som ich robila v mesiac, kedy som mala ist k dr. a tiez to vyslo tak, ze dr. mi ovulaciu potvrdil, ze prebehla (a prebehnut musela, kedze som ostala tehu..) ale ovu testy som mala negativne...sa to ani nepriblizovalo k tomu, ze by mala ciarka vobec byt nejaka vyrazna, nie to este silnejsia nez kontrolna...a ano, testy som robila urcite spravne, presne podla navodu..takze za mna testy nespolahlive, urcite treba dat odsledovat dr. a budes mat istotu 🙂

roztlieskavacka
4. apr 2021

Samozrejme. Vždy mam cyklus pravidelný ako hodinky 28-29 dni. Ovu som mala naposledy v novembri ked som otehotnela a bohužiaľ po MA vo februári som este ovu nemala.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre