Veľmi často choré deti

27. apr 2024

Dobrý deň, sme v jednom kolotoči nekonciacich chorôb, chodíme na imunologiu - liečba imunorom, ORL - nosná mandla vybrata ….a stále sú intenzívne zelene sople z toho kasel zápal oci ….mamicky tie detičky čo nie sú choré ….prosim vás čo presne robíte ? Už sa bojim že ma vyhodia z prace z toľkých OČR …..striedame sa manzel ja mama ( ona este pracuje ) no
Teraz som od deti chytila aj ja ….takze som PN….neviem už čo mám robiť som v neskutočnom
Už mesiac neboli v škôlke a za ten mesiac sú dva krát choré

mamamasama
27. apr 2024

Na vzduchu vacsinu casu, otužujeme, športujú, nepriehrievame, vetrame, piju vela vody, suplementujeme omegami, céčkom a déčkom.Každý deň konzumujú nejaké probiotiká. Mám 3 chalanov. Najmladší má rok a pol a klop, klop, za posledný rok boli chorí len raz.

pribinak
27. apr 2024

Alergie majú odtestovane?

autor
27. apr 2024

@pribinak áno…nemajú alergie

anketkarka
27. apr 2024

Mala som niečo podobné. Boli mesiace, keď bola jeden deň v škôlke. Málo píla a veľmi preberala v jedle. Teraz zje skoro všetko a pije aj dostatočné možstvo. Imunita sa tým zlepšila asi. Ale berie každé ráno C a D. Zinok a selén tiež. Keď ochorie cca raz do roka, tak to dá bez lekára za pár dní.

titla
28. apr 2024

Mam nieco podobne - stale chore dieta, ale u toho mojho je potvrdena znizena imunita. Alergie nema -zatial. Berie imunosupresiva, antihistaminila, kortikoidy, probiotika, vitaminy. Denne inhaluje, chodime pravidelne k moru. Dvam na zdarvu a pestru stravu. Napriek tomu bol v skolke od septembra dokopy 22 dni. Podla imunologicky len vydrzar. Vraj z toho vyrastie..... ale momentalne je to niekedy na maslu.

maryetta
28. apr 2024

@titla ano raz vyrastu. Syna to preslo az v skole. Uz je tretiak a chory malo. Dcera prvacka este bola chora ale uz menej nez kym bola v skolke.