Narodil sa mi syn a jeho otec je viac na hlavu

barbara_227
17. sep 2023

Mám taký problém: narodil sa mi syn, ale jeho otec je viac na hlavu.
Už počas tehotenstva som mala s ním hádky najprv bolo to že mi jeho rodina neverila, že som tehotná a on taktiež začal vykrikovať.
Potom keď ho volali kamaráti vonku piť hneď išiel,
Keď ho volala jeho sestra do krčmy lebo boli v krčme s jeho priateľom hneď išiel, i keď som išla za ním aby mi nerobil hanbu že sedí v krčme tak kašľal na to a povedal, že on sa o svoju sestru bude starať vždy, ale jeho sestra má 23 rokov je to dospelá žena. (Vtedy som už mala 7 mesiacov)
Chodil na benzínky kupovať alkohol.
Ako sa mi narodilo malé dieťa vtedy sa stalo peklo z môjho života.
Keď som bola v nemocnici už vtedy sa s mojou matkou začal hádať (a nakoniec sa to vyhrotilo do toho že chcel ju vyhodiť zo svojho vlastného domu).
Ako bol na otcovskej dovolenke tak on odišiel a vrátil sa mi opitý a povedal, že prehral všetky peniaze na automatoch.
Proste každý týždeň sa hádame na niečom.
Každý týždeň sa na niečom hádame raz na Tom že on je kráľ lebo niečo mal úspešne v práci a ja som mu nepovedala že on aký je šikovný a keď sa mu niečo nepáči tak sadne do auta a ide na benzinku si kúpiť alkohol.
Potom naposledy bolo to, že jeho matka zavolala, že má ísť pre sestru že sa nevedela dostaviť domov ale ona však mala dáma nešla domov ale išla sa zabávať do iného mesta a nechcelo sa jej ísť vlakom a keď som mu povedala že idem s ním tak povedal že ja tam nemám ísť lebo chcú sa porozprávať lebo jeho sestra a priateľ sa rozišli, a keď mu poviem že on čo sa má starať do toho je dospelá žena nech vyrieši svoje problémy tak ešte ja som ťa zlá, že on furt bude ochraňovať svoju sestru.
Ale na moju mamu rád nadáva do debilov, a že mu nebude nikto rozkazovat a také veci.
Mama mi povedala, že to je nenormálne čo mu všetko odpúšťam. Ale bojím sa že

pribinak
17. sep 2023

@barbara_227 no nič, blahoželám ti k výberu “skvelého” otecka pre tvoje dieťa. Naozaj “skvelý vyber
Asi sa nudit nebudeš

tiezjedna
17. sep 2023

poslať obratom do riti... fakt nechápem, kde chodíte na tieto exempláre😖 A prepáč, ale prídeš mi ako keby si spadla z duba! To naozaj potrebuješ založiť diskusiu "Poraďte mi...", aby si sa dozvedela, že tvoj chlap je chuj na entú, ktorého niežesi už dávno mala vykopnúť, ale primárne si s ním ani nezačínať?!

erikavesela
17. sep 2023

No dievca zlate, ale si si zavarila...co mas robit?...to snad vies sama...uz vcera si mala byt prec...a aj to uz bolo neskoro...zbal sa svoje dieta a pekne odid k mame...

syslik81
17. sep 2023

uprimne neviem ci si viac dementa ty alebo priatel.. decko si spravis s alkoholikom co nadava a vyhraza sa tebe a tvojej mame ..ma vas obe za handry a este sa pytas co mas robit ... no co asi . poslat ho do prele k sestre a obmedzit komunikaciu na zakladne veci o decku ... predpokladam,ze si este tak blba ze si ho dala aj do rodneho listu takze si si ho uviazala k sebe navzdy ... niekedy nechapem ako si ludia ako vy mozu robit deti ..

viestta
17. sep 2023

Ty si tu uz pisala, vsak? Co mas robit? Vyhodit toho ozrana k jeho mamicke, nech sa pekne ozieraju cele rodina spolu a ty si podaj na zverenie dietata do vychovy a vyzivne. Nechapem, ze uz ho mama davno nevypakovala aj so vsetkymi jeho carachmi zo svojho domu.

doriiis
17. sep 2023

Autorka,ešte koľkokrát vyrozprávas jeden a ten istý príbeh? Nič sa tým nezmení.
Čo chces počuť? Že si hlúpa? No lebo si

podmostom
17. sep 2023

@barbara_227 nuž celkom normálny asi nebude. Len celkovo mi tvoj príspevok príde taký zmatocny. Keď si bola tehotná, tak išiel do krčmy s kamarátmi a so sestrou. To je taký problém? Či chodil do tej krčmy každý druhý deň? Čo sa tej sestry týka. Chápem, že jej chce pomáhať keď treba, aj sa niekedy v súkromí porozprávať, v tom problém nevidím. Či opäť, chodí za ňou, pomáha jej nejak často? A s tvojou mamou sa hada kvôli čomu? Ako ja ho nezastavam, len mi to príde, že je to u vás celé komplikovanejšie..

heleninamama
17. sep 2023

Vydrž. Legenda vraví, že po 4. dieťati sa takýto chlap zmení a bude z neho milujúci a zodpovedný partner.

aurora33
17. sep 2023

@barbara_227 nie len on je na hlavu ale aj ty, že toto tolerujes.

danica2711
17. sep 2023

"na hlavu" ste obidvaja, dokonca by som povedala, že hlavne ty. On je odpad, ale určite bol taký vždy, a ty si si s ním urobila dieťa! To normálna žena neurobí a keď urobí, tak sa nečuduje. Ale podľa tvojho vyjadrovania a uvažovania kopete rovnakú ligu

kitycat
17. sep 2023

@barbara_227 och

Kolena, kolena bolo treba drzat pri sebe...vsak on bol debil uz predtym a teraz by si co chcela vyriesit? Zbal igelitku a chod k mame, snad aspon ona ma rozum

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
17. sep 2023

Sprav ešte jedno, on sa zmení 🙏

alex49
17. sep 2023

opíšeš najvačšieho idiota na svete a pýtaš sa čo máš robiť...

sense
17. sep 2023

Dom je tvojej matky, tak ta ho už dávno mala poslať s tým ci prišiel k matke so sestrou a ty si už dávno mala podať o zverenie dieťaťa a výživné.
Co chceš radiť. Keď aj tak ho do prdele neposles

jesenzima
17. sep 2023

Mať dieťa s alkačom je super nápad. K takému si ani do postele nemala liezť. Zober dieťa a choď preč, mama ma pravdu,z e to nie je normalne.

viestta
17. sep 2023

Neviem kto zmenil nazov temy, ale ten otec bol na hlavu aj pred narodenim dietata. NIcovate nic nezmenil ani na sebe ani na svojom spravani.

nikpa
17. sep 2023

@barbara_227 už si tu minimálne raz písala a zrejme si si z toho nič nevzala. Načo zakladas také isté diskusie len s odstupom času?? Máš chlapa debila a ty asi tiež nie si moc chytra keď stále nechápeš, že ho máš kopnúť do zadku. Tak nás tu stále s tým neobťažuj, aj tak si nedáš povedať.

1sally12
17. sep 2023

Už aj zmazala účet.

akiana
17. sep 2023

Tu su tie prispevky fakt jak cez kopirak. Z okruhu 1000 km si vyberiem uplne najvacsieho debila, spravim si s nim decko, zakladam diskusie na MK ale neodidem od neho ani za toho boha, takze to mi neradte. Tak co dodat, sprav si s nim pre istotu este jedno, on sa urcite zmeni.

domkakvet
17. sep 2023

@barbara_227 to riesis az teraz, lebo tomu neverim, ze pred tym taky nebol a teraz je na to uz prilis neskoro, no teraz uz len to s nim ukoncit ine ti nezostava.

ahhola
17. sep 2023

Len jedna veta...

Bolo ti toto treba??? 👿

maminazosatnika
15. feb 2024

@barbara_227 som taka rada ze som prave single lebo Žiť tvoj život tak som na tom ešte horšie
Ah jaj čím si my ženy vyberáme partnera a otca našich deti

natiblaskova
12. apr 2024

Utekaj