Antikoncepcia a tehotenstvo. Aká vysoká je pravdepodobnosť?

barbara144
24. apr 2016

Dobrý deň chcela by som sa opýtať aká je pravdepodobnosť otehotnenia ak som zabudla na tabletku. Chcela som menštruáciu oddialiť a tak som začala brať druhý blister bez 7 dňovej pauzy. Antikoncepciu beriem každý deň približne o 18.00 hodine ale minulý týždeň som na ňu zabudla a ráno som mala nechránený styk. Vynechanú tabletku som vzala spolu s ďalšou o 18 hodine. Je možné takto otehotnieť a ak áno aká vysoká je pravdepodobnosť? Ďakujem za odpoveď. 🙂

kengurica
25. apr 2016

Tuto odpoved som uz pisala na viacere otazky typu "Aka je pravdepodobnost" ...je skratka univerzalna.... Takze citujem sama seba ".... Aka bude vypovedna hodnota odpovede? Ked bude pravdepodobnost 10 %, tak to bude znamenat pre teba co? A co bude znamenat, ked bude pravdepodobnost 80% ? Stale mozes byt na tej strane 80% ze budes mat, alebo v tej 20% , ze nebudes mat...... Aj pravdepodobnost 99% ti nezaruci, ze nebudes v tom 1% emoticon ." ...takze tak.

limetka69
25. apr 2016

Jedna znama teraz brala antibiotika na antikoncepciu, nevedela, ze atb znizuju ucinok antikoncepcie a uz caka babo. Pravdepodobnosť je velka. Jedna vynechana tabletka je akoby si ju nebrala aspon ja mam take info.