1 / 1

    Chodíme každý rok a vždy je otázka kedy konečne prerobia aspoň zábradlie na balkóne, je v hroznom stave ,cele od živice, deti sa mi tam tak veľa krát prilepili . A druha vec vonkajšie detske ihrisko katastrofa ,je to hotel pre deti ,ale vonkajšie ihrisko, ak sa to dá tak nazvať je hrôza. Zničené, zlomené a a 1 mini pre celý hotel . Vôbec nevyhovujúce pre hotel pre deti ,je to hanbou a to tam sa všetci nato sťažovali. Vonkajšie ihrisko je už takou klasikou pred reštauráciou,bytovkami,vsade a tu neverím, že pri tej cene ,ktorú pýtajú, nemajú na aspoň 2 nové kvalitné ihriská.

    17. sep 2022

    @nikol124 🤣🤣🤣🤣 to zabradlie mame stávky s mužom už roky že kedy konečne aspoň natru 😂😂😂😂 to máš úplnú pravdu haha.
    A áno s ihriskom tiež súhlasím. Tiež je vyznačený aj na mape už dávno neexistujúci teepee stan aj už dávno pokazena lanová dráha vonku.
    Ale Trinity je Trinity ♥️ Odpúšťam im, no mohli by už konečne toto dat do poriadku, odkedy zdvihli ceny už na to musia mat aj keby nechceli

    17. sep 2022

    Pripájam sa, za tie peniaze naozaj by mali popracovať na tom ihrisku pre deti. Deti sa chcú hrať a nemajú kde, polámané rebríky a nefunkčné hojdačky,trampolína s pokazeným zipsom...snáď o rok to bude prerobené a zasa nebudú sklamané deti, že sa nemôžu hrať na ihrisku.

    17. sep 2022

    My sme prave v Senci 😁a Sitno ma zaujima pokukujem ze nabuduce by vybehli tam este sme tam neboli tak urcite sa tesim na recenzie a na clanok o nom😉

    18. sep 2022

    @slnko2222 závidím 🥳 tento pobyt je topka kde ste. Uzivajteeeeeeeeee a Pozdravte kamarátov pri odchode 😍

    18. sep 2022

    Musím súhlasiť,že ihrisko je v katastrofálnom stave chodíme k vám roky a roky čakám ze to opravia aspoň na úroveň ihriska a trampolíny v senci..A áno balkon je tiež otras,človek si zaňho ešte musí priplatiť ale v skutočnosti sa tam bojíte pustiť deti a ja som sa smiala ze priplacame si za balkon aby sme mali kde sušiť veci.

    29. sep 2022